Οριστικό το “κονέ” με Έντερσον

Δεύτερη και καταληκτική συνάντηση με τον Έντερσον Φοφόνκα είχε σήμερα (02/12) στα γραφεία της Μίκρας ο Ηλίας Πουρσανίδης, για το θέμα της συνεργασίας των δύο …

Ηρακλής

Δεύτερη και καταληκτική συνάντηση με τον Έντερσον Φοφόνκα είχε σήμερα (02/12) στα γραφεία της Μίκρας ο Ηλίας Πουρσανίδης, για το θέμα της συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα μεταγραφών από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ εξήγησε στον Βραζιλιάνο βεταράνο άσσο, ότι, υπό τις συνθήκες, που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες μέρες, με την διοίκηση να βρίσκεται σε φάση αποχώρησης, η συνεργασία Ηρακλή και Φοφόνκα – τελικά – δεν μπορεί να πάρει τυπική και συγκεκριμένη μορφή, ώστε ο τελευταίος να γίνει ο αποκλειστικός συνεργάτης των “κυανολεύκων” στον λατινοαμερικάνικο χώρο.

Πάντως, συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία σε θέματα προτάσεων παικτών από τη συγκεκριμένη αγορά, από πλευράς Φοφόνκα, ενώ και ο Ηλίας Πουρσανίδης θα ζητά την άποψη του Έντερσον για όποια πρόταση του γίνεται για Λατίνο ποδοσφαιριστή. Συνεργασία πολύ σημαντική, με τον επίσημο Ηρακλή να ανοίγει μια πολύ σημαντική μεταγραφική πόρτα, μέσω του βετεράνου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top