Μέχρι την Κυριακή οι προτάσεις για τη μασκότ

Η προθεσμία για να στείλετε την πρότασή σας για τη μασκότ που θα δημιουργήσει ο μπασκετικός Ηρακλής, εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, μπορείτε …

Ηρακλής

Η προθεσμία για να στείλετε την πρότασή σας για τη μασκότ που θα δημιουργήσει ο μπασκετικός Ηρακλής, εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους του ΤΑΚ και να στέλνετε και τις προτάσεις σας.

Από τη μεριά της και  η BLUEARENA είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Μπορείτε και μέσω της ιστοσελίδας να καταθέτετε τις προτάσεις σας στέλνοντας mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BLUEARENA ([email protected]). 

Ήδη, όσες προτάσεις έχουν σταλεί από τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες μας, διαβιβάστηκαν στη διοίκηση του ΤΑΚ Ηρακλής και φυσικά το ίδιο ακριβώς θα γίνει και με όσες έρθουν τις επόμενες ημέρες. Όλες μαζί (και αυτές που έχουν ήδη καταταθεί στο ΤΑΚ και όποιες άλλες υπάρχουν) θα μπούνε σε ψηφοφορία -μέσα από την BLUEARENA- ώστε ο κόσμος να επιλέξει τη μασκότ.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα mail (το προτιμότερο είναι να τα αποστέλλετε σε μορφή .jpg) θα γίνονται δεκτά μέχρι τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου.


Ο δημιουργός της μασκότ που θα εμφανιστεί στο παρκέ του Ιβανωφείου μέσα στον Ιανουάριο του 2010, θα επιβραβευτεί με ένα πλήρες σετ της μπασκετικής ομάδας, με την υπογραφή της NIKE (αυθεντική στολή, φόρμα, τσάντα, μπάλα μπάσκετ), καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά, που ευχή όλων είναι να βρει τον Ηρακλή στην Α1.

Σχετικά Άρθρα

Χάτσερ: “Ηρακλής σημαίνει τεράστια ιστορία και φανατικός κόσμος!”

Μπάσκετ

Back to Top