Παίρνει 700 εισιτήρια για Γιάννινα

Με αρκετή «περιπέτεια» έφτασε στα Γιάννινα σήμερα (01/12) το πρωί, ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτης Μαυρίδης, για τη σύσκεψη των Μέτρων Τάξης της …

Ηρακλής

Με αρκετή «περιπέτεια» έφτασε στα Γιάννινα σήμερα (01/12) το πρωί, ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτης Μαυρίδης, για τη σύσκεψη των Μέτρων Τάξης της κυριακάτικης αναμέτρησης, καθώς τα μπλόκα των αγροτών στην Εγνατία καθυστέρησαν την διαδρομή. Από την πλευρά των γηπεδούχων εκπρόσωπος ήταν ο Γιάννης Φίλος, με την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση να περιορίζει κατά 100 τον αριθμό εισιτηρίων για τους φίλους του Ηρακλή, οι οποίοι θα έχουν στην διάθεσή τους – τελικά – 700 εισιτήρια των 15 ευρώ για τη θύρα 7 των «Ζωσιμάδων». Τα εισιτήρια θα έρθουν εντός της εβδομάδας για διάθεση στη Θεσσαλονίκη και όσα περισσέψουν θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στα Γιάννινα, από εκδοτήριο έξω από τη θύρα 7.


Ακολούθησε, μετά το μεσημέρι, η σύσκεψη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο, με τον Παναγιώτη Μαυρίδη να έχει απέναντί του τον Γιάννη Ζαβραδινό από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ζήτησε 2.000 εισιτήρια για τους φίλους των φιλοξενουμένων, με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης να χορηγεί – τελικά – 1.000 εισιτήρια. Αυτά θα σταλούν προς διάθεση στην Αθήνα και όσα περισσέψουν θα διατίθενται από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 1, την ημέρα του αγώνα. Η ΠΑΕ Ηρακλής εξασφάλισε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποδοτικότητα στο θέμα των εισιτηρίων για τον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top