Ντιέ: “Για αγάπη…”

Αρκετοί παίκτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σερζ Ντιέ για το 2ο φιλανθρωπικό γκαλά που έκανε (30/11) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.Εκτός από τους παίκτες του Ηρακλή, ήταν …

Ηρακλής

Αρκετοί παίκτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σερζ Ντιέ για το 2ο φιλανθρωπικό γκαλά που έκανε (30/11) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τους παίκτες του Ηρακλή, ήταν εκεί και ο Αντώνης Νικοπολίδης με τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Ηταν επίσης παίκτες από τον ΠΑΟΚ και τον Αρη όπως και ο συμπατριώτης του Ντιέ, ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο που τώρα παίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, δημοπρατήθηκαν φανέλες του Ντρογκμπά, του Καλού, του Ρομπίνιο κ.α., υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους παίκτες. Ο Σερζ Ντιέ από την πλευρά του είπε, μεταξύ άλλων, ότι… “είμαστε εδώ για αγάπη και βοήθεια. Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν έχει χρώματα, ομάδες, αντιπαλότητα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκω ανταπόκριση». Ο Αντώνης Νικοπολίδης από την πλευρά του, με την ιδιότητα του προέδρου του ΠΣΑΠ, είπε, μεταξύ άλλων, ότι… “τέτοιες κινήσεις τιμούν το ποδόσφαιρο. Ο Ντιέ είναι ένας παίκτης-στολίδι για το Πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top