Νίκη της Γ΄ Ομάδας επί της Ξάνθης

Στο Γήπεδο της Ξυλούπολης φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης η Γ΄ Ομάδα του Ηρακλή, στο πλαίσιο της Super League Κ17. Μετά από πολύ καλό …

Ακαδημία

Στο Γήπεδο της Ξυλούπολης φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης η Γ΄ Ομάδα του Ηρακλή, στο πλαίσιο της Super League Κ17. Μετά από πολύ καλό παιχνίδι, οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με 3-2, ενώ βρίσκονταν διαρκώς μπροστά στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές.


Στο 79΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μερακλής της Ξάνθης, καθώς σταμάτησε με το χέρι στη γραμμή της εστίας την μπάλα, για να αποτρέψει το βέβαιο γκολ. Το πέναλτι έκανε γκολ ο Χότζα και ο Ηρακλής πήρε τη νίκη.


Στο 90΄ + 3΄ δέχθηκε κόκκινη ο Κεχαγιάς για τους ακρίτες, λόγω έντονης διαμαρτυρίας στον διαιτητή.


Τα γκολ:


5΄ Τσιλιανίδης 1-0


57΄ Τσομπανόπουλος 1-1 (πέναλτι)


73΄ Λούκαρης – Καπνίδης 2-1


75΄ Κεχαγιάς 2-2


80΄ Χότζα 3-2 (πέναλτι)


ΗΡΑΚΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κουτσιώλης, Γαλάνης, Χότζα, Φοιτάς, Π. Μιχαηλίδης, Καραγιάννης (70΄ Κρυστάλλης), Θώριαν (65΄ Στεργιανάς), Σαράφογλου (86΄ Βαβατσούλας), Τσιλιανίδης (83΄ Γιοναναντάμ), Λούκαρης – Καπνίδης (72΄ Γερασίμου)


ΞΑΝΘΗ: Γιαννίκογλου, Γ. Μισιρλί (46΄ Μερακλής), Ζαγναφέρης (85΄ Παπαστεφάνου), Κεχαγιάς, Τσαμούρης, Γούτας (44΄ Βούλκος), Κελεσιάδης, Κιαχίδης (46΄ Τσίτακ –  75΄ Τσίκνας), Ράνος, Τσομπανόπουλος, Ο. Μισιρλί


 


 


 


 

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top