Η γιορτή της ΑΘ10

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής τους πικραίνει συχνά, όμως τα μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10 πραγματοποίησαν την Κυριακή (29/11) κανονικά τη γιορτή για τα 2 χρόνιας ζωής …

Ροπαλιές

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής τους πικραίνει συχνά, όμως τα μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10 πραγματοποίησαν την Κυριακή (29/11) κανονικά τη γιορτή για τα 2 χρόνιας ζωής του συνδέσμου αλλά και τα 101 χρόνια του συλλόγου.

Στην εκδήλωση που ετοίμασαν στα γραφεία του συνδέσμου, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από αρκετά τμήματα του κυανόλευκου συλλόγου, με παίκτες και προπονητές να συζητούν με τους οπαδούς της ομάδας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η κουβέντα που είχε με τους οργανωμένους ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον βοηθό του, Γρηγόρη Τσινό αλλά και τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Μανώλη Τουμπόγλου.

Η ομάδα μπάσκετ που φέτος φέρνει χαρές στον κόσμο εκπροσωπήθηκε από τους Λευτέρη Κακιούση, Φώτη Θέο, Μάκη Σαρλή, Σπύρο Κέκελη και Σωτήρη Καραποστόλου, ενώ μαζί τους ήταν εκεί και παίκτριες της γυναικείας ομάδας.

Από το βόλεϊ βρέθηκαν στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 ο Βαγγέλλης Μπερμπέρογλου μαζί με τους νεαρούς Δημήτρη Χαραλαμπίδη και Νικήτα Εφραιμίδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top