Η αποχώρηση Ρέμου και τα σενάρια διαδοχής στην ΠΑΕ Ηρακλής

Ο Αντώνης Ρέμος το πήρε απόφαση. Από το βράδυ του Σαββάτου ψάχνει και επισήμως τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής. Η BLUEARENA σας παρουσιάζει με …

Ηρακλής

Ο Αντώνης Ρέμος το πήρε απόφαση. Από το βράδυ του Σαββάτου ψάχνει και επισήμως τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής. Η BLUEARENA σας παρουσιάζει με λεπτομέρεια όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες και όσα πρόκειται να συμβούν από σήμερα και μέχρι την τελευταία ημέρα του 2009.


Η μακρά απουσία του μεγαλομετόχου από τη Θεσσαλονίκη, φανέρωνε πολλά. Όπως και η μη εξεύρεση ανθρώπων για να στελεχώσουν το φτωχό –σε αριθμό- διοικητικό συμβούλιο, έπειτα από τις τελευταίες αποχωρήσεις των Κορκόβελου και Χαΐτογλου. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, πήρε την απόφαση να αναζητήσει τη διάδοχη κατάσταση στην κυανόλευκη ΠΑΕ.


Τι εννοούμε όταν λέμε διάδοχη κατάσταση; Το ιδανικό για όλους και κυρίως για τον Ηρακλή, θα ήταν η εξεύρεση ενός επενδυτή. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Ρέμου. Να βρει δηλαδή τον άνθρωπο που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και θα εγγυηθεί το αύριο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές με διάφορους επιχειρηματίες, αλλά από εδώ και στο εξής οι συζητήσεις θα προχωρήσουν σε βάθος.


Αν όμως σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν βρεθεί επενδυτής ή δεν υπάρξει έστω εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιον –αποδεδειγμένα- ισχυρό επιχειρηματία, τότε θα στραφεί στη δεύτερη επιλογή, που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία ενός διοικητικού συμβουλίου με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή. Να διατηρήσει δηλαδή ο ίδιος τις μετοχές στην κατοχή του, αλλά να μην έχει κανένα λόγο στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Κάτι ανάλογο δηλαδή που συνέβη προ πενταετίας με τον Σπανουδάκη και τη διοίκηση Πρωτοδικείου που προέκυψε από τον Ερασιτέχνη.


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (Κυριακή), πραγματοποιήθηκαν αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρέμου με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη. Σε μία από αυτές, ο Δήμος Πολύκαρπος του γνωστοποίησε ότι θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο για να μην μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ, αλλά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ρέμος έχει μπροστά του ένα ολόκληρο μήνα για να βρει τη διάδοχη κατάσταση, διότι διαφορετικά θα μείνει ουσιαστικά η ομάδα χωρίς διοίκηση. 


Εντός της ημέρας, ο Ρέμος προτίθεται να εκδώσει γραπτή ανακοίνωση, στην οποία –μεταξύ άλλων- θα αναφέρει και όλα όσα διαβάσατε προηγουμένως. Την απόφασή του δηλαδή να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top