Ο νόμος του Ηρακλή

Δε συνάντησε δυσκολίες ο Ηρακλής στο γήπεδο των Σερρών δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν τους Ικάρους με 73-63 χωρίς να φορτσάρουν και …

Ηρακλής

Δε συνάντησε δυσκολίες ο Ηρακλής στο γήπεδο των Σερρών δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν τους Ικάρους με 73-63 χωρίς να φορτσάρουν και με τη συγκλονιστική παρουσία 70 οπαδών τους, πανηγύρισαν την έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ηρακλής επέβαλλε το ρυθμό του από την αρχή. Με όπλο την  καλή άμυνα και την καλή συνεργασία των παικτών του, έφτιαξε διαφορά που τη διατήρησε ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων.

Από την αρχή ήταν εμφανής η προσπάθεια να πιέσει σε όλο το γήπεδο κι αυτό ανάγκασε τους Ικάρους να κάνουν λάθη ή άστοχα στο. Έτσι, οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση έτρεξαν στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια. Ο Ηρακλής πήρε κεφάλι στο σκορ με 9-17 και η πρώτη περίοδος έκλεισε 14-20. Η συνεργασία Λαμπρόπουλου και Καστλ είχε πολύ καλά αποτελέσματα και οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με 16-32 στο 15΄ και ο Πατρινός σέντερ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 12 πόντους και ο Ηρακλής στο 25-37.

Ο Ίκαρος ακολούθησε τη συνταγή του Ηρακλή πιέζοντας στην άμυνα και μείωσε σε 34-40 στο 13΄. Αλλά η ποιότητα τω κυανόλευκων δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πλησιάσει ακόμη περισσότερο και το έργο επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά με τους παίκτες του Ηρακλή να φεύγουν νικητές από ένα ακόμη παιχνίδι.

Τα Δεκάλεπτα: 14-20, 25-37, 44-55, 63-73.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top