«Απέχουμε πολύ από αυτό που θέλω για την ομάδα»

Ο Σάββας Κωφίδης ανέφερε για το παιχνίδι: «Ήμασταν νωθροί. Δεν είχαμε οργάνωση. Πρώτη, δεύτερη, τρίτη μπαλιά και τη χάναμε. Έτσι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφίδης ανέφερε για το παιχνίδι: «Ήμασταν νωθροί. Δεν είχαμε οργάνωση. Πρώτη, δεύτερη, τρίτη μπαλιά και τη χάναμε. Έτσι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αυτή η ομάδα απέχει πολύ από αυτό που θέλω εγώ». Θέλησε να μείνει ήρεμος όταν ρωτήθηκε για μεταγραφές. «Αυτή είναι η ομάδα μας. Αυτή την ομάδα πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει στους παίκτες να δώσουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να καταφέρουν περισσότερα πράγματα αρκεί και οι ίδιοι να πιστέψουν ότι το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό. Κάναμε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι» και είπε για τις «γιόμες» στον Γιάκομπ. «Κανείς δεν ζήτησε να παίξουμε έτσι». Σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Ντίκα είπε ότι… «δεν κάνω αναφορές σε παίκτες ξεχωριστά. Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πούμε διάφορα».

Ο Νίκος Καραγεωργίου έσταζε «μέλι» μετά το τέλος για τον Ζούνιορ. «Ήταν ο MVP του σημερινού (σ.σ. χθεσινού) Εργοτέλη. Με διαφορά», είπε ο Έλληνας τεχνικός που κράτησε χαμηλούς τόνους όταν τον ρώτησαν πού το πάει η Κρητική ομάδα με μία πολύ καλή επίθεση μέχρι τώρα. «Δεν το πάει πουθενά. Προετοιμαστήκαμε καλά το καλοκαίρι και κάναμε επιλογές παικτών που στον μέγιστο βαθμό έχουν αποδώσει. Δουλεύουμε όλοι μαζί, τεσσεράμισι χρόνια, έχουμε και κορμό παικτών και αυτά όλα μας δίνουν τους βαθμούς. Το πού θα φθάσουμε κανείς δεν μπορεί να το προσδιορίσει. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα από την ένατη θέση που ήταν πέρσι. Το αποτέλεσμα μας δίνει τη δυνατότητα να ανεβούμε λίγο στη βαθμολογία και γνωρίζοντας ότι αυτή την εβδομάδα έχουμε να παίξουμε τρία παιχνίδια μας βοηθά και ψυχολογικά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top