Πάνοπλος και με κόσμο στις Σέρρες

Τα πανηγύρια για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κόπασαν. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή δεν επιτρέπουν εφησυχασμό, αφού οι κυανόλευκοι καλούνται να συνεχίσουν τη …

Ηρακλής

Τα πανηγύρια για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κόπασαν. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή δεν επιτρέπουν εφησυχασμό, αφού οι κυανόλευκοι καλούνται να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, καθώς θα φιλοξενηθούν αύριο (28/11, 17:30) στις Σέρρες, από τους Ικάρους.

Η αποστολή του Ηρακλή μόνο εύκολη δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Η φιλόδοξη ομάδα του Στάθη Καμαράκη, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική κατόρθωσε να κερδίσει στην Αθήνα τη Νήαρ Ήστ, σπάζοντας το αήττητο σερί της.

Παράλληλα, διαθέτει έμπειρος ρόστερ όπου ξεχωρίζουν δύο πρώην κυανόλευκοι, οι Κώστας Τότσιος και Φίλιππος Συμεωνίδης.

Οι δυσκολίες του αγώνα είναι γνωστές στο τεχνικό τιμ. Ο Λευτέρης Κακιούσης ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του αντιπάλου και πρώτος στόχος είναι να επιβάλλει η ομάδα το δικό της ρυθμό. Άπαντες τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου προπονητή, αφού οι Λάππας και Καραποστόλου πήραν και αυτοί μέρος στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Στην προσπάθεια αυτή, ο κόσμος του Ηρακλή θα στηρίξει με τη δυναμική παρουσία που θα δώσει στο γήπεδο. Ήδη το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, και παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα αγωνίζεται εντός έδρας, περίπου 100 κυανόλευκοι θα εκδράμουν στις Σέρρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top