«Δεν παίζουμε ομαδικά»

Ενοχλημένος με τη μη ομαδικότητα του Ηρακλή στο παιχνίδι της Πάτρας παρουσιάστηκε ο Αντρέι Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Γηραιού, όπως και μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, …

Ηρακλής

Ενοχλημένος με τη μη ομαδικότητα του Ηρακλή στο παιχνίδι της Πάτρας παρουσιάστηκε ο Αντρέι Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Γηραιού, όπως και μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας του.

«Η απόδοση μας ήταν πολύ κακή. Στο δεύτερο σετ βελτιωθήκαμε αλλά δεν κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα λέγαμε πως στη χειρότερη θα χάσουμε δύο αγώνες. Στην αρχή παίζαμε ομαδικά, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Τώρα δεν παίζουμε ομαδικά. Ήρθε ένα άσχημο παιχνίδι μέσα στην Κηφισιά και καπάκι χάσαμε στην έδρα μας. Είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέους παίκτες. Εξαρτάται μόνο από εμάς η συνέχεια . Πρέπει όμως να παίζουμε ως ομάδα, όχι ο καθένας για τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κράβαρικ, ενώ από την πλευρά του ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας επεσήμανε:

«Δεν πήγε τίποτα καλά. Στερήσαμε σε πολλούς τομείς και δεν παίξαμε καθόλου καλά. Υπήρχαν κάποια αρνητικά σημάδια από το χαμένο βαθμό στην Κηφισιά και μετά. Χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και πρέπει να συνέλθουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top