Για το «τρίποντο» με Άρη

Η εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι της Γλυφάδας με τον Παναθηναϊκό έκανε τους ανθρώπους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια …

Ηρακλής

Η εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι της Γλυφάδας με τον Παναθηναϊκό έκανε τους ανθρώπους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκες θα επιδιώξουν να το συνδυάσουν το Σάββατο (28/11) με «καθαρή» νίκη κόντρα στον Άρη, στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στο Κατσάνειο (19.30).


Ο Θανάσης Στράντζαλης έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτριών του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και τη δουλειά στις προπονήσεις κατά τη διάρκειας της εβδομάδας. Ζήτησε δε να παραμείνουν σοβαροί και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.


Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τεχνικού των κυανόλευκων στη BLUEARENA: «Έχουμε μία δύσκολη βδομάδα και ένα φορτωμένο πρόγραμμα μπροστά μας, καθώς μετά τον Άρη θα αντιμετωπίσουμε την Κάμνικ και τον Πανελλήνιο. Χρειάζεται σοβαρότητα για να νικήσουμε τον Άρη. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top