Σάββας: “Οδηγός τα λάθη μας”

Γραπτή δήλωση από τον Σάββα Κωφίδη, σήμερα (26/11), ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, με τον “κυανόλευκο” τεχνικό να επισημαίνει ότι οι αδυναμίες και τα …

Ηρακλής

Γραπτή δήλωση από τον Σάββα Κωφίδη, σήμερα (26/11), ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, με τον “κυανόλευκο” τεχνικό να επισημαίνει ότι οι αδυναμίες και τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, θα πρέπει να αποτελέσουν άξονα αναφοράς για την επικείμενη αναμέτρηση. Το ακριβές κείμενο της δήλωσης, όπως δόθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, έχει ως εξής:

“Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι, που είχε περιπετειώδη εξέλιξη, καθώς στην αρχή του δεν πετύχαμε τη σωστή διαχείρισή του, με συνέπεια να μείνουμε πίσω στο σκορ. Κατόπιν, όμως, αναδείξαμε θετικά στοιχεία στην αγωνιστική συμπεριφορά μας και φτάσαμε στην ισοφάριση. Σίγουρα, δεν ήταν το αποτέλεσμα, που επιθυμούσαμε, πριν από τον αγώνα.


Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθες, αλλά μπορούμε και πρέπει να διδαχθούμε από αυτό, καθώς και από τα λάθη μας. Ιδίως, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε, και πάλι στην έδρα μας, έναν αντίπαλο ικανό, δυνατό, με πολύ ταλέντο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο, όπως ο Εργοτέλης. Με θετική αντίληψη, καλύτερη σκέψη και αποτελεσματικότερη αγωνιστική αντίδραση, μπαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι, προσδοκώντας τη νίκη”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top