Πρόταση από Ντάλα Μπόνα: “No play, no pay”…

«No play, no pay», πρότεινε σήμερα (26/11) ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα στην διοίκηση του Ηρακλή, αντιστρέφοντας τη λογική του γνωστού μότο των επαγγελματιών αθλητών. Συγκεκριμένα, …

Ηρακλής

«No play, no pay», πρότεινε σήμερα (26/11) ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα στην διοίκηση του Ηρακλή, αντιστρέφοντας τη λογική του γνωστού μότο των επαγγελματιών αθλητών. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός είχε μία συνάντηση με τον Ηλία Πουρσανίδη, προκειμένου να συζητηθεί η κατάστασή του και η πορεία της αποθεραπείας του.

«Είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση, αυτή, η οποία διαμορφώθηκε, καθώς – όπως αντιλαμβάνεσαι – έχεις ευθύνες έναντι της ομάδας, σε αγωνιστικό επίπεδο. Μας ενδιαφέρει να είσαι καλά και να κατορθώσεις να προσφέρεις στην ομάδα», του είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της «γαλάζιας» ΠΑΕ, σε μια συζήτηση, η οποία προκλήθηκε ανεξάρτητα από το θέμα του παραπτώματός του και της ποινής, που αναμένεται να επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή.


«Το αντιλαμβάνομαι και το αναγνωρίζω. Αυτή τη στιγμή έχω πάψει να ταλαιπωρούμαι από τον τραυματισμό μου και είμαι στη φάση, που επιστρέφω στην ομάδα για να προσφέρω. Επειδή, όμως, αναγνωρίζω – επίσης – ότι είναι μεγάλη η περίοδος, κατά την οποία δεν έχω καταφέρει να βοηθήσω, ζητώ να μην πληρώνομαι για όσο διάστημα κρατά αυτή η κατάσταση και να αρχίσω να πληρώνομαι, με βάση το συμβόλαιό μου, από το χρονικό σημείο εκείνο, κατά το οποίο θα αρχίσω να αγωνίζομαι και να βοηθώ την ομάδα», πρότεινε ο Ντάλα Μπόνα, ικανοποιώντας τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, με τη στάση του, η οποία υποδηλώνει, όχι μόνο επαγγελματική ευθιξία και φιλότιμο, αλλά και τη βεβαιότητα, από την πλευρά του έμπειρου μέσου, ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να προσφέρει στην ομάδα.


Η πρόταση του Ντάλα Μπόνα θα ισχύσει και είναι ανεξάρτητη από την ποινή, που θα του επιβληθεί για το πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμά του

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top