Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 44η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ που συζήτησαν με την ΕΣΑΠ όλα τα θέματα …

Διάφορα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 44η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ που συζήτησαν με την ΕΣΑΠ όλα τα θέματα της διαιτησίας της Α1 Ανδρών.

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ έθεσαν όλα τα θέματα που αφορούν το Πρωτάθλημα ενώ απο πλευράς της ΚΕΔ επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία των δυο οργάνων και οτι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας της Α1 Ανδρών. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στο άμεσο επόμενο διάστημα συνάντηση της ΚΕΔ, όλων των ΤΑΑ, αλλά και όλων των διαιτητών της Α1 Εθνικής Κατηγορίας για να συζητηθούν τα θέματα διαιτησίας.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα Παιδικά Χωριά SOS στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε συλλόγους στις άλλες πόλεις-έδρες των ΤΑΑ, όπου αθλητές σωματείων μελών της ΕΣΑΠ θα προσφέρουν δώρα στα παιδιά που βρίσκονται στα ιδρύματα αυτά.

Όσον αφορά το θεσμό του Κυπέλλου το ΔΣ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο για τη συζήτηση που είχε με τον ομόλογο του της ΕΟΠΕ κ. Προσαλίκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης μετά την πρόταση που είχε αποστείλει στην ΕΟΠΕ, θα στείλει νέα επιστολή στην οποία θα περιέχονται οι θέσεις της για τη διοργάνωση (οικονομικά, θεσμικά, τηλεοπτικά, κ.α.).

Το ΔΣ συζήτησε επίσης το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010 για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η τελική απόφαση για το αναλυτικό πρόγραμμα θα ληφθεί μετά από συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top