Ερχεται ο Πιλότο-“Θηρίο στο κλουβί”

Την  ερχόμενη Τρίτη (01/12) έρχεται, τελικά, στη Θεσσαλονίκη ο Νούνο Πιλότο. Η άφιξη του Πορτογάλου άσσου ήταν προγραμματισμένη για την εβδομάδα, που διανύουμε, όμως προέκυψε ένα …

Ηρακλής

Την  ερχόμενη Τρίτη (01/12) έρχεται, τελικά, στη Θεσσαλονίκη ο Νούνο Πιλότο. Η άφιξη του Πορτογάλου άσσου ήταν προγραμματισμένη για την εβδομάδα, που διανύουμε, όμως προέκυψε ένα απρόβλεπτο προσωπικό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να απαιτηθεί το να συνεννοηθεί εκ νέου με τους ιθύνοντες του Ηρακλή και να επαναπροσδιοριστεί η άφιξή του.

Ήδη τα αεροπορικά εισιτήρια εκδόθηκαν και από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας  ο Πιλότο εντάσσεται στο πρόγραμμα της ομάδας και θα ακολουθήσει δίπλα στους συμπαίκτες του τη φάση της αντίστροφης μέτρησης για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νούνο Πιλότο σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε: «Δεν σκέφτομαι πια τον τραυματισμό μου, σύντομα θα μπορέσω να επιστρέψω στην ενεργό δράση και να βοηθήσω την ομάδα του Ηρακλή. Περιμένω με αγωνία να επιστρέψω στην ομάδα και να την βοηθήσω. Νιώθω σαν… θηρίο στο κλουβί και θέλω να βοηθήσω σύντομα την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Παρακολουθώ τι συμβαίνει στην ομάδα του Ηρακλή, είμαι σε επαφή με τους συμπαίκτες μου. Γνωρίζω ότι χάθηκαν ορισμένα στόχοι, ήρθαν άσχημα αποτελέσματα αλλά υπάρχει ακόμα ο χρόνος για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top