Βλάντο Πέτροβιτς, ένα show 27 αστέρων

Με 27 πόντους ο Βλάντο Πέτροβιτς έδωσε (25/11) το δικό του show στην πρόκριση του Ηρακλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς …

Ηρακλής

Με 27 πόντους ο Βλάντο Πέτροβιτς έδωσε (25/11) το δικό του show στην πρόκριση του Ηρακλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς έλεγε μετά το τέλος ότι… “δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε τεχνικές αναλύσεις. Είμαι εκνευρισμένος γιατί κανείς δεν κατάφερε να σταματήσει στον Πέτροβιτς. Αυτός μας κέρδισε μόνος του”.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές
, έλεγε ότι… “πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους στον Ηρακλή. Πιστεύω ότι το αξίζαμε αυτό που φθάσαμε εδώ. Κάναμε σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε καλή ομάδα. Είναι καλό για τον Ηρακλή και είναι μεγάλο βήμα που είμαστε στις τέσσερις ομάδες του Κυπέλλου. Είμαστε όλοι χαρούμενοι”.

Ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση, κράτησε χαμηλούς τόνους. “Χαίρομαι που βοήθησα τον Ηρακλή και έπαιξα καλά. Ηθελα πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.


Για τα ημιτελικά και τον Παναθηναϊκό, είπε ότι… “αυτά τα παιχνίδια είναι χωρίς πίεση. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Είναι καλό και για τον κόσμο που θα γεμίσει το Ιβανώφειο. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς κοιτάμε το Πρωτάθλημα”. 

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top