Ο Μανόλης πήρε -επιτέλους- το βραβείο του (video)

Πέρασαν επτά μήνες από την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, αλλά μόλις χθες βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το ωραιότερο γκολ της περιόδου (το εντυπωσιακό ψαλίδι …

Ηρακλής


Πέρασαν επτά μήνες από την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, αλλά μόλις χθες βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το ωραιότερο γκολ της περιόδου (το εντυπωσιακό ψαλίδι κόντρα στον Εργοτέλη). Διά χειρός Παγώνη Βακαλόπουλου, ο Μανόλης Παπαστεριανός παρέλαβε το βραβείο του, για το οποίο παραδέχτηκε ότι σιγά-σιγά συμβιβαζόταν με την ιδέα ότι δεν θα το έπαιρνε ποτέ.


Αρχικά, ο Βακαλόπουλος είπε ότι… “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βραβεύω τον Παπαστεριανό, που έχει περάσει και από τις ακαδημίες. Χαιρόμαστε για τα παιδιά αυτά, να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και να βραβεύονται. Περιμένουμε από τον Μανόλη ακόμη καλύτερα πράγματα, μεγαλύτερη τύχη και να υπάρχουν και άλλες τέτοιες βραβεύσεις”.


Ο Παπαστεριανός δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά να με βραβεύει ο άνθρωπος αυτός, γιατί με βοήθησε για να φθάσω εδώ που είμαι. Για το βραβείο είμαι πολύ χαρούμενος. Είχα στο μυαλό μου ότι… δεν θα το έπαιρνα ποτέ, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα το έπαιρνα. Δεν κατάλαβα το λόγο που υπήρχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Ο μόνος τρόπος για να σκοράρω τότε, ήταν με ανάποδο ψαλίδι και ευτυχώς μπήκε. Το έχω κάνει και στις προπονήσεις αρκετές φορές, όμως συνέβη και σε εκείνο το παιχνίδι και ευτυχώς η μπάλα μπήκε μέσα. Είναι μεγάλη τιμή που παίρνω το βραβείο του καλύτερου γκολ της περσινής χρονιάς. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν”.


Για την προσωπική του απόδοση είπε: “Οι φιλοδοξίες ενός ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να έχουν ταβάνι. Προσπαθώ συνέχεια για να γίνομαι καλύτερος, να βελτιώνομαι και να κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου”.


Παραδέχτηκε ότι στον αγώνα με τον Ατρόμητο…: “Ήμασταν τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να χάνουμε και 0-4.Όμως χάναμε 0-2 και είπαμε με τα παιδιά να μπούμε και να το γυρίσουμε. Αν δεν ακυρωνόταν το γκολ θα τα είχαμε καταφέρει πλήρως. Δεν είναι θέμα άγχους, αλλά πίεσης και είναι λογικό. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα και ο κόσμος θέλει νίκες. Είναι λογικό”.


Για τον Σάββα Κωφίδη, ανέφερε: “Είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος που βοηθάει πολύ και πιστεύω πως θα έρθουν ακόμη καλύτερες στιγμές”.Το γκολ της (περσινής) χρονιάς…

http://www.youtube.com/watch?v=1fJSizeXQGk


 


 

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top