“Ευχαριστώ” από Ντιέ

Τον Ηρακλή και την Ελλάδα ευχαρίστησε (24/11) ο Σερζ Ντιέ για τη συμπαράσταση που του δίνουν στο φιλανθρωπικό του έργο. Ο Ιβοριανός παίκτης έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκε …

Ηρακλής

Τον Ηρακλή και την Ελλάδα ευχαρίστησε (24/11) ο Σερζ Ντιέ για τη συμπαράσταση που του δίνουν στο φιλανθρωπικό του έργο. Ο Ιβοριανός παίκτης έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκε στο ότι τη Δευτέρα (30/11) θα κάνει το δεύτερο φιλανθρωπικό γκαλά (το πρώτο το είχε κάνει πέρσι) μία εκδήλωση που για τον ίδιο είναι πολύ σημαντική. Ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του που τρέχουν για να το διοργανώσουν. “Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο και είμαι νικητής. Θέλω πάντα να κερδίζω και προπονούμαι για αυτό. Δεν υπάρχει και τόσος χρόνος”. Για τη συμπαράσταση που βρίσκει είπε ότι… “πριν έρθω στην Ελλάδα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο”.

Επίσης σημείωσε ότι στο γκαλά που θα γίνει θα έχει, μεταξύ άλλων, φανέλες από την Τσέλσι, την Αρσεναλ, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μίλαν και την Ιντερ, φανέλες που θα έχουν τα ονόματα παικτών αυτών των συλλόγων και τις υπογραφές. Οι φανέλες αυτές θα δημοπρατηθούν. “Στις γιορτές θα πάω στην πατρίδα μου για να δώσω χαρά στα παιδιά”, είπε.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top