Το δέντρο και το δάσος

Η (μισή) ανατροπή που πέτυχε ο Ηρακλής επί του Ατρόμητου, μετρίασε τη δικαιολογημένη γκρίνια των φίλων της ομάδας για την συνολική εμφάνιση στο παιχνίδι της …


Η (μισή) ανατροπή που πέτυχε ο Ηρακλής επί του Ατρόμητου, μετρίασε τη δικαιολογημένη γκρίνια των φίλων της ομάδας για την συνολική εμφάνιση στο παιχνίδι της Κυριακής. Επιτρέπει παράλληλα στον Σάββα Κωφίδη και στους παίκτες του, να δουλέψουν με ηρεμία και –σχετικά- καλή ψυχολογία για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη. Η ομάδα έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι διαθέτει ψυχικά αποθέματα, αλλά και χτυπητές αδυναμίες.Ιανουάριος έρχεται και οφείλουν οι άνθρωποι του Ηρακλή να δουν το δάσος (αδυναμίες) και να μη μείνουν στο δέντρο (ισοφάριση στο τέλος). Η ομάδα έχει κενά και χρειάζεται ενίσχυση. Το αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι δύσκολη και δεν χωρούν πειράματα και ρίσκα.

Θα πρέπει να το αντιληφθούν οι διοικούντες και να διαθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ενδεκάδας. Ποδοσφαιριστές που δεν θα προέρχονται από αγωνιστική απραξία και θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν από την επόμενη κιόλας ημέρα της απόκτησής τους. Ηλίας Πουρσανίδης και Νίκος Νεντίδης, δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία πάντα με τον Σάββα Κωφίδη.


Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τα χρήματα που θα υπάρχουν διαθέσιμα για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Αν οι Ρέμος-Πολύκαρπος (αυτοί έχουν απομείνει) δεν θέλουν για τρίτη σερί χρονιά η ομάδα να κινηθεί μέχρι τέλους, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, οφείλουν να εξασφαλίσουν ένα σεβαστό ποσό και να το διαθέσουν για την ενίσχυση της ομάδας.


ΥΓ Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά του πετάλου, που βρέθηκαν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έκανε ότι ήθελε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έδειξαν πρωτοφανή ωριμότητα και δικαιούνται σημαντικό μερίδιο για τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα στις καθυστερήσεις.
 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top