Ραντεβού Πουρσανίδη – Έντερσον εντός της εβδομάδας

Ο Έντερσον Φοφόνκα βρέθηκε την Κυριακή (22/11) στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ατρόμητο, ενώ στο περιθώριο του αγώνα είχε επαφές …

Ηρακλής

Ο Έντερσον Φοφόνκα βρέθηκε την Κυριακή (22/11) στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ατρόμητο, ενώ στο περιθώριο του αγώνα είχε επαφές με τους ιθύνοντες των «κυανολεύκων». Μάλιστα έκλεισε και ραντεβού με τον Ηλία Πουρσανίδη, προκειμένου μέσα στην εβδομάδα να βρεθεί στα γραφεία της Μίκρας και να έχει ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, με αντικείμενο το πώς θα μπορέσει ο βραζιλιάνος βετεράνος να φανεί χρήσιμος στην ομάδα, της οποίας τη φανέλα φόρεσε και με την οποία είναι στενά συναισθηματικά δεμένος.


Είναι γνωστό ότι ο Έντερσον, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής καριέρας του ασχολείται με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών και η συνεργασία του επίσημου Ηρακλή με έναν δικό του άνθρωπο και σε αυτό το επίπεδο παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. O αγαπημένος Βραζιλιάνος της “κυανόλευκης” κερκίδας θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να δει παλιούς νφίλους του από τη θητεία του στην ομάδα και θα έχει και τη συνάντηση με τον Πουρσανίδη.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top