Κώστας Βέλλιος: “Δεν πήραν αέρα τα μυαλά του”

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero έκανε ο Κώστας Βέλλιος, ο πατέρας του Αποστόλη μιας και ο γιος για δεύτερο σερί παιχνίδι, σκόραρε για τον Ηρακλή. Μεταξύ …

Ηρακλής

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero έκανε ο Κώστας Βέλλιος, ο πατέρας του Αποστόλη μιας και ο γιος για δεύτερο σερί παιχνίδι, σκόραρε για τον Ηρακλή. Μεταξύ άλλων, είπε: “Το παιχνίδι τα είχε όλα, ο Ηρακλής όμως δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε πολύ άσχημη εικόνα. Παραδόθηκαν λίγο τα παιδιά της ομάδας μετά το γκολ και ο Ατρόμητος έβγαινε συνέχεια μπροστά. Ο αγώνας πάντως ξεκίνησε καλά για τον Ηρακλή. Μετά το δεκάλεπτο ο Ηρακλής σαν να πάγωσε. Το παιχνίδι είχε πάντως πολλές διακυμάνσεις και τελικά πρέπει να είμαστε μάλλον ευχαριστημένοι με το 2-2. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο διορθωσε τα λάθη που είχε κάνει προηγουμένως. Αν και θα μπορούσε να το είχε κερδίσει κιόλας».

Αναφερόμενος στην γενικότερη εικόνα της ομάδας αλλά για τον κόσμο της ομάδας, ο κ. Βέλλιος είπε: “Χρειάζεται δουλειά η ομάδα για να γίνει πιο σταθερή και να παίρνει αποτελέσματα. Ο Σάββας γνωρίζει πιστεύω τι πρέπει να κάνει και θα διορθώσει την κατάσταση στη συνέχεια. Όλα πάντως τα παιχνίδια είναι δύσκολα για τον Ηρακλή και θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα υπόλοιπα 19 παιχνίδια ως τελικούς όλα. Ο Ηρακλής πρέπει να παίζει με μεγάλη συγκέντρωση πάντοτε, να δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και να είναι σοβαρός στη διάρκεια του αγώνα. Με την ευκαιρία θα ήθελα επίσης να πω και ένα μπράβο στον κόσμο της ομάδας, ειδικά για τα παιδιά στο πέταλο, για τη στάση τους. Βοηθούσαν συνέχεια την ομάδα και μετά το 0-2 του ημιχρόνου και η ομάδα πήρε πολύ θάρρος από την στάση τους»

Κλείνοντας, ο κ. Βέλλιος ρωτήθηκε και για τον γιο του και ανέφερε τα εξής: “Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον γιο μου, όμως δεν υπάρχει κανένα μυστικό, μόνο δουλειά και μετά έξτρα δουλειά. Ετσι γίνονται όλα. Ο Απόστολος έχει μεράκι και θέλει να πετύχει, σίγουρα νοιώθω πολύ όμορφα συναισθήματα για ό,τι κάνει και ιδιαίτερα γιατί δεν έχουν πάρει αέρα τα μυαλά του. Αυτό τα λέει όλα»

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top