Συνάντηση με Μαγκριώτη για το γήπεδο στη Μίκρα

Οι κινήσεις της Επιτροπής γηπέδου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής συνεχίστηκαν και την Παρασκευή (20/11), με τα μέλη της να συναντώνται με τον Γιάννη Μαγκριώτη. Ο …

Ηρακλής

Οι κινήσεις της Επιτροπής γηπέδου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής συνεχίστηκαν και την Παρασκευή (20/11), με τα μέλη της να συναντώνται με τον Γιάννη Μαγκριώτη. Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παρέλαβε υπόμνημα με τα αιτήματα του Συλλόγου και δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μετά την εξέταση του συγκεκριμένου φακέλου.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε: «Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. και της Επιτροπής Γηπέδου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη.


Κατά τη συνάντηση εκτέθηκαν στον κ. Μαγκριώτη οι μέχρι τώρα ενέργειες του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού του γηπέδου στην περιοχή της Μίκρας και του παραδόθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα του Συλλόγου προς την Πολιτεία.


Ο κ. Υφυπουργός επαναεπιβεβαίωσε την ήδη εκφρασμένη θέληση του να συμβάλλει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν παρουσιαστεί ή θα προκύψουν στο μέλλον στην πορεία για την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα μετά την εξέταση του σχετικού φακέλου από τις υπηρεσίες του Υπουργείου του».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top