«Εμψυχώστε τους»

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή εξέδωσε σήμερα (21/11) το κυανόλευκο ΤΑΠ, ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (23/11) με τον Παναθηναικού στη Μίκρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φίλες …

Ηρακλής

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή εξέδωσε σήμερα (21/11) το κυανόλευκο ΤΑΠ, ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (23/11) με τον Παναθηναικού στη Μίκρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλες και φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ,
Η ομάδα μας δίνει τη Δευτέρα 23/11 και ώρα 7μμ στο ΕΓ Μίκρας ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Με παρακαταθήκη τις έξη συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, η ομάδα μας θα επιχειρήσει να λυγίσει και την αντίσταση του Παναθηναϊκού και να διατηρήσει απόρθητη την έδρα μας.


Καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή, να πράξει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο της Μίκρας. Καλούμε ΌΛΟΥΣ τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν την ομάδα μας με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.


Οφείλουμε όμως να επιστήσουμε την προσοχή των φιλάθλων μας και να τους ζητήσουμε να μη παρασυρθούν από εξωγενείς παράγοντες ή συμπεριφορές.


Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ


Υ.Γ. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα γεμίσει και πάλι το γήπεδο βοηθώντας την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top