Γίνε ο δημιουργός της μασκότ του Ηρακλή

Τη δική του μασκότ αποκτά ο μπασκετικός Ηρακλής και ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει ο δημιουργός, αλλά και ο… νονός της. Πώς θα συμβεί αυτό; …

Ηρακλής

Τη δική του μασκότ αποκτά ο μπασκετικός Ηρακλής και ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει ο δημιουργός, αλλά και ο… νονός της. Πώς θα συμβεί αυτό; Ολα εύκολα είναι αρκεί να έχετε έμπνευση και καλλιτεχνική φλέβα. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους του ΤΑΚ και να στέλνετε και τις προτάσεις σας. Από τη μεριά της και  η BLUEARENA είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Μπορείτε και μέσω της ιστοσελίδας να καταθέτετε τις προτάσεις σας στέλνοντας mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BLUEARENA μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου.


Μπορείτε λοιπόν να στείλετε ένα προσχέδιο της μασκότ που θέλετε να είναι η επίσημη του κυανόλευκου μπάσκετ, στο [email protected] και να της δώσετε ένα όνομα. Από εδώ, όποιες προτάσεις έχουν γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου θα διαβιβαστούν στη διοίκηση του ΤΑΚ Ηρακλής και αμέσως μετά, όλες μαζί (και αυτές που έχουν ήδη καταταθεί στο ΤΑΚ και όποιες άλλες υπάρχουν) θα μπούνε σε ψηφοφορία -μέσα από την BLUEARENA- ώστε ο κόσμος να επιλέξει τη μασκότ.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα mail (το προτιμότερο είναι να τα αποστέλλετε σε μορφή .jpg) θα γίνονται δεκτά μέχρι τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου. Για τις λεπτομέρειες της κλήρωσης θα ενημερωθείτε προσεχώς.


Ο δημιουργός της μασκότ που θα εμφανιστεί στο παρκέ του Ιβανωφείου μέσα στον Ιανουάριο του 2010, θα επιβραβευτεί με ένα πλήρες σετ της μπασκετικής ομάδας, με την υπογραφή της NIKE (αυθεντική στολή, φόρμα, τσάντα, μπάλα μπάσκετ), καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά, που ευχή όλων είναι να βρει τον Ηρακλή στην Α1.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top