Αναζητεί εθελοντές το ΤΑΠ Ηρακλής

Το ΤΑΠ Ηρακλής αποφάσισε να δώσει σε όσες και όσους από την οικογένεια του κυανόλευκου συλλόγου επιθυμούν, την ευκαιρία να βοηθήσουν εθελοντικά την αγαπημένη τους …

Ηρακλής

Το ΤΑΠ Ηρακλής αποφάσισε να δώσει σε όσες και όσους από την οικογένεια του κυανόλευκου συλλόγου επιθυμούν, την ευκαιρία να βοηθήσουν εθελοντικά την αγαπημένη τους ομάδα.


Το μήνα Δεκέμβριο η γυναικεία και η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.


Θέλοντας το ΤΑΠ Ηρακλής να κινηθεί σε Ευρωπαϊκά πρότυπα και να αποδείξει πως είναι ομάδα με οργάνωση Champions League, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανοικτό κάλεσμα έτσι ώστε όσοι και όσες έχουν τη διάθεση και τα προσόντα να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο.


Σε πρώτη φάση ο σύλλογος έχει ανάγκη από αγόρια και κορίτσια που να μπορούν να συνοδεύουν τις αποστολές που θα έρθουν από το εξωτερικό στο πλαίσιο των εντός έδρας Ευρωπαϊκών παιχνιδιών του Ηρακλή. Θα προτιμηθούν οι γνώστες της αγγλικής γλώσσας και οι κάτοχοι Ι.Χ αυτοκινήτων. Για την προσφορά τους το ΤΑΠ Ηρακλής θα τους δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο2310207715 από τις 09:00 πμ έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως και τις 20:00

Σχετικά Άρθρα

Back to Top