Ο Προύσαλης δίνει το σύνθημα

Από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ο Κώστας Προύσαλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο της ομάδας. Σήμερα (20/11) λοιπόν …

Ηρακλής

Από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ο Κώστας Προύσαλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο της ομάδας. Σήμερα (20/11) λοιπόν έδωσε ο ίδιος το σύνθημα στους φιλάθλους του Γηραιού για το ντέρμπι της Δευτέρας (23/11) με τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα.

Ο διεθνής πασαδόρος των κυανόλευκων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ Ηρακλής και αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία της ομάδας για την επικείμενη αναμέτρηση: «Δουλεύουμε με τον προπονητή στην προπόνηση πολύ. Δεν έχει σημασία που ο αντίπαλος μας είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς κάθε εβδομάδα δουλεύουμε το ίδιο ανεξαρτήτου αντιπάλου έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα ο αγώνας της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι. Παίζουμε όμως μέσα στην έδρα μας και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο μας που έχει αποδείξει ότι βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μας».

Σχολιάζοντας τον φετινό Παναθηναϊκό ο Προύσαλης τόνισε: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θέλει προσοχή. Εάν δεν αγωνιστεί ο Σαμικά ο Παναθηναϊκός θα είναι μια ομάδα που ξέρουμε και μας ξέρει. Εάν όμως αγωνιστεί ο Σαμικά τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κορυφή και ένα έχουμε ένα σταθερό προβάδισμα στη βαθμολογία. Σε περίπτωση ήττας θα είμαστε πάλι πρώτοι αλλά ο Παναθηναϊκός θα μειώσει κατά πολύ τη διαφορά. Θέλουμε όμως τη νίκη, γιατί η νίκη αυτή θα είναι νίκη εντυπώσεων, νίκη ψυχολογίας, νίκη ηρεμίας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top