Η Εθνική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο κ.Κάρολος Παπούλιας θα υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Εθνική Ομάδα για να συγχαρεί όλους τους συντελεστές για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στο Μουντιάλ. …

Διάφορα

Ο κ.Κάρολος Παπούλιας θα υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Εθνική Ομάδα για να συγχαρεί όλους τους συντελεστές για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε την Εθνική Ομάδα τη Δευτέρα (23/11) στις 12:00, μαζί και με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Σοφοκλή Πιλάβιο.

Ο κ.Παπούλιας μετά τη νίκη στο Ντόνετσκ επί της Ουκρανίας και την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2010, είχε στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην αποστολή της “γαλανόλευκης”. 

Τώρα όμως θέλει να συναντήσει από κοντά τον Οτο Ρεχάγκελ και τους παίκτες για του μεταφέρει την εκτίμησή του. 

Σε ό,τι αφορά πάντως στον Σοφοκλή Πιλάβιο είχε επισκεφτεί και πάλι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ε.Π.Ο. Αλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη του για τον αθλητισμό. 

Δεν είναι περίεργο δηλαδή που οι πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου ανοίγουν για την εθνική που πέτυχε τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στο Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.  

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top