Επανάληψη μετά το «όχι» της FIFA ζήτησε ο Ανρί

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της FIFA να μην προβεί στην επανάληψη του αγώνα της Γαλλίας με την Ιρλανδία και ο Τιερί Ανρί βρήκε το… …

Διάφορα

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της FIFA να μην προβεί στην επανάληψη του αγώνα της Γαλλίας με την Ιρλανδία και ο Τιερί Ανρί βρήκε το… σθένος να τονίσει πως θα ήταν δίκαιο να ξαναγίνει η αναμέτρηση. «Η δικαιότερη λύση θα ήταν να επαναληφθεί το παιχνίδι» σχολίασε ο φορ της Μπαρτσελόνα.

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι από την απόφαση της FIFA να μην γίνει ξανά το ματς με την Ιρλανδία και ο Τιερί Ανρί… πήρε θέση. Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή πως έκανε χέρι, ωστόσο για το ότι πρέπει να υπάρξει επανάληψη το τόνισε μια μέρα αργότερα. «Είπα και θα το πω ξανά ότι έκανα χέρι. Θα καταλάβετε ότι ήταν μια ενστικτώδης κίνηση. Φυσικά, αισθάνομαι αμηχανία για τον τρόπο που κερδίσαμε και αισθάνομαι μεγάλη λύπη για την Ιρλανδία που σίγουρα αξίζει να είναι στη Νότια Αφρική. Η δικαιότερη λύση θα ήταν να επαναληφθεί το ματς, αλλά δεν ευθύνη μου», τόνισε ο Ανρί.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top