Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για Νούνο

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Νούνο Πιλότο στις ομαδικές προπονήσεις (αρχικά) και στην αγωνιστική δράση αργότερα. Ο Πορτογάλος αναμενόταν να βρίσκεται εντός …

Ηρακλής

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Νούνο Πιλότο στις ομαδικές προπονήσεις (αρχικά) και στην αγωνιστική δράση αργότερα. Ο Πορτογάλος αναμενόταν να βρίσκεται εντός του Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όταν και θα ήταν έτοιμος να περάσει σε προπονήσεις με την ομάδα, ωστόσο μια τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε μαζί του, σήμερα (20/11) το πρωί, ο Ηλίας Πουρσανίδης και μια παράλληλη επικοινωνία του διευθυντή ποδοσφαίρου της “κυανόλευκης” ΠΑΕ με τον γιατρό του Πιλότο, έφεραν ως αποτέλεσμα το να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για άφιξη, η οποία – αυτή τη φορά – θα σημάνει και την μόνιμη εγκατάσταση του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας το πρόγραμμα επανόδου του δίπλα στην ομάδα, υπό την επιτήρηση του ιατρικού επιτελείου και την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ του “Γηραιού”, μέχρι την ώρα, που θα περάσει σε πλήρεις ρυθμούς και σε αγωνιστική δράση. Τι επόμενες μέρες θα καθοριστεί η ακριβής μέρα και ώρα άφιξης του Νούνο Πιλότο, ο οποίος από εβδομάδα θα φορέσει για τα καλά την “κυανόλευκη” φόρμα. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top