Απολογήθηκε ο Ντάλα Μπόνα

Απολογήθηκε για το γνωστό παράπτωμα της απουσίας στην πατρίδα του χωρίς άδεια από τον επίσημο Ηρακλή ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα. Η διαδικασία της απολογίας έλαβε …

Ηρακλής

Απολογήθηκε για το γνωστό παράπτωμα της απουσίας στην πατρίδα του χωρίς άδεια από τον επίσημο Ηρακλή ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα. Η διαδικασία της απολογίας έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα (20/11), με παρόντες το αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δήμο Πολύκαρπο, τον γενικό αρχηγό, Μανώλη Τουμπόγλου, τον ίδιο τον Ιταλό ποδοσφαιριστή και τον επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλέξανδρο Κολιάδη σε ρόλο διερμηνέα.

Ο Ντάλα Μπόνα αποδέχθηκε το λάθος του, εξήγησε ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή, χωρίς να έχει πρόθεση προσβολής του ποδοσφαιρικού τμήματος, της διοίκησης, του τεχνικού τιμ ή του ιατρικού επιτελείου, σημείωσε ότι θεώρησε επιβεβλημένη την παρουσία του στο ειδικό θεραπευτήριο, στο οποίο βρέθηκε, δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να υποπέσει στο παραμικρό πειθαρχικό παράπτωμα και ανέφερε ότι αναμένει την οποιαδήποτε ποινή από την διοίκηση και ότι είναι έτοιμος να την αποδεχθεί.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Πολύκαρπος, του ανέφερε ότι θεωρεί την ενέργεια αυτή ως μέγιστο παράπτωμα και μέγιστη επίδειξη αντιεπαγγελματισμού, ενώ τις προσεχείς μέρες το θέμα της ποινής, η οποία θα επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή, θα συζητηθεί στο εσωτερικό της διοίκησης και θα ανακοινωθεί.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top