Ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Νίγκρις

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του αδικοχαμένου, Αντόνιο Ντε Νίκγρις ευχαριστώντας όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια του Αντόνιο Ντε …

Διάφορα

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του αδικοχαμένου, Αντόνιο Ντε Νίκγρις ευχαριστώντας όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και η σύζυγός του, Σόνια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 που μας συμπαραστάθηκε και μας βοήθησε ώστε να εξελιχθούν στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του στην πατρίδα μας.
Ευχαριστούμε όλους στην ομάδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και προσωπικό) για όλες τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη προέκυπτε στον ποδοσφαιριστή τους και άνθρωπό μας, πριν και μετά το χαμό του. Θα σας έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας, γιατί η ΑΕΛ ήταν η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο Αντόνιο και θα περιμένουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναβρεθούμε.


Ευχαριστούμε επίσης την πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα και την κα Λορένα Γιαπαλάκη, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας για να βοηθήσει σε ό,τι ανθρώπινα χρειαζόμασταν, αλλά και σχετικά με τις διαδικασίες μεταφοράς της σορού.


Εξίσου ευχαριστούμε όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες, που με την παρουσία τους βοήθησαν να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία και να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα.


Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς της ομάδας, που γνώρισαν τον Αντόνιο μέσα κι έξω από το γήπεδο κι ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν αγωνιζόμενο και τον χειροκρότησαν εν ζωή.


Τέλος, ειδικότερα ευχαριστούμε τον Σ.Φ. “Monsters” κι ευχόμαστε ολόψυχα μία ημέρα να ξαναδούν την ομάδα τους να γίνεται πρωταθλήτρια. Και να θυμούνται πάντα πως θα έχουν έναν άγγελο ψηλά στον ουρανό να τους παρακολουθεί και να τους προσέχει.


Με ευγνωμοσύνη και αγάπη,


Η οικογένεια και η σύζυγος του Αντόνιο Ντε Νίγκρις “EL TANO”»


 

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top