Ανακοίνωση ΤΑΠ Ηρακλής για τη Λέσχη Φίλων Βόλεϊ

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή στο σημερινό (20/11) φύλλο της εφημερίδας «Ηρακλής ο Λαός, Ηρακλής Δυνατός», το κυανόλευκο ΤΑΠ εξέδωσε …

Ηρακλής

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή στο σημερινό (20/11) φύλλο της εφημερίδας «Ηρακλής ο Λαός, Ηρακλής Δυνατός», το κυανόλευκο ΤΑΠ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ του Βόλεϊ ΗΡΑΚΛΗΣ αναφορικά με δημοσιευθείσα ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή στις 20/11/2009 δηλώνει προς τους φιλάθλους της ομάδας μας τα ακόλουθα : Μοναδικός γνώμονας της λειτουργίας της Διοίκησης του ΤΑΑ ΒΟΛΕΪ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η απρόσκοπτη και συντονισμένη λειτουργία της ομάδας. Συντελεστές για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει είναι η Διοίκηση, το προπονητικό team, οι πετοσφαιριστές μας και οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Η κατάκτηση των κοινών στόχων δεν μπορεί και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τεθεί υπό αμφισβήτηση μέσω κινήσεων που τελικά καταλήγουν στη διατάραξη του άριστου κλίματος που επικρατεί στην ομάδα μας. Η προβολή φιλοδοξιών ατομικού περιεχομένου και προσανατολισμού είναι ξένες με το πνεύμα μας το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια της συλλογικότητας και συμβάλει στις τεράστιες επιτυχίες. Η έμμεση διαφήμιση από κάποιους, της «βοήθειας» που έχουν προσφέρει στην ομάδα, εκτός ότι απέχει από την πραγματικότητα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, παρ’ ότι δικαιούμεθα, δεν θα μας οδηγήσει σε κινήσεις που κάποιους «τιμητές» θα εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Πιστεύουμε ότι η πορεία της ατυχούς ανακοίνωσης της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ ΗΡΑΚΛΗ σταματάει εδώ, διότι μας είναι αδιανόητο εκ των «έσω» να δημιουργούνται ζητήματα, τα οποία υποθάλπουν τις προσπάθειας όλων μας. Καλούμε δε όλους τους φιλάθλους μας να πλαισιώσουν τη Διοίκηση της ομάδας και με ουσιαστική προσφορά να συνδράμουν τις επιτυχίες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top