Σάββας: “Αποφασιστικότητα και συγκέντρωση”

Γραπτή δήλωση ενόψει Ατρομήτου του Σάββα Κωφίδη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο “κυανόλευκος” τεχνικός αναφέρει τα εξής:“Πριν την διακοπή του Πρωταθλήματος είχαμε …

Ηρακλής

Γραπτή δήλωση ενόψει Ατρομήτου του Σάββα Κωφίδη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο “κυανόλευκος” τεχνικός αναφέρει τα εξής:

“Πριν την διακοπή του Πρωταθλήματος είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού, από το οποίο αποκομίσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό προήλθε από την ομαδική προσπάθεια, που καταβάλλαμε, μέχρι το τέλος του αγώνα, καταδεικνύοντας τη σημασία, που έχει, το να διατηρείς το μαχητικό πνεύμα σε όλη την διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Στο διάστημα της διακοπής, δουλέψαμε πάνω σε αγωνιστικούς τομείς, στους οποίους χρειαζόμασταν δουλειά, έχοντας μπροστά μας έναν αγώνα απέναντι σε έναν αξιόλογο και έμπειρο αντίπαλο, όπως ο Ατρόμητος, μέσα στην έδρα μας. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε με θετικό πνεύμα, μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα, ώστε να πάρουμε αυτό, που ζητάμε από το παιχνίδι. Απαιτείται προσπάθεια και συγκέντρωση στο στόχο, από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top