Προσπάθεια για Ιωαννίδη – Καφές μετά την προπόνηση

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου για τον Ηρακλή, σήμερα (19/11), με βαρύτητα στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής από πλευράς τεχνικής ηγεσίας. Ο Ιωαννίδης επέστρεψε …

Ηρακλής

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου για τον Ηρακλή, σήμερα (19/11), με βαρύτητα στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής από πλευράς τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ιωαννίδης επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του τραυματίας, με αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από κτύπημα. Ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, το τραύμα είναι ελαφρύ και, παρά τα ελάχιστα χρονικά περιθώρια, ίσως προλάβει να αποθεραπευθεί πριν την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Γιάντσης, ο οποίος, επίσης, επέστρεψε από την Ελπίδων, προπονήθηκε κανονικά.

Ο Κονέ ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό στην πλάτη και ακολούθησε μόνο μέρος της προπόνησης σε συνδυασμό με θεραπεία. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, στην προοτπική του επικείμενου αγώνα. 

Λέκι και Ντάλα Μπόνα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά τους, με την κατάστασή τους να βελτιώνεται καθημερινά.

Οι “κυανόλευκοι”, αύριο, Παρασκευή 20/11, θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, στις 11:00.

Μετά την προπόνηση, με πρωτοβουλία του γενικού αρχηγού Μανώλη Τουμπόγλου, το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε για… μεταμεσημβρινό καφέ και χαλαρή συζήτηση σε παρακείμενη καφετέρια.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top