Ο Ντιέ στην εκδήλωση του Γαλλικού Ινστιτούτου

Παρών, μέσω του Σερζ Ντιέ, σε μια σημαντική φιλανθρωπική βραδιά δηλώνει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής απόψε (19/11). Το Γαλλικό Ινστιτούτο, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, διοργανώνει «Γαλλική …

Ηρακλής

Παρών, μέσω του Σερζ Ντιέ, σε μια σημαντική φιλανθρωπική βραδιά δηλώνει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής απόψε (19/11). Το Γαλλικό Ινστιτούτο, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, διοργανώνει «Γαλλική Βραδιά» με αφορμή την έναρξη της εποχής παρασκευής ενός είδους γαλλικού οίνου και στο πλαίσιο της αποψινής εκδήλωσης προβάλλει την φιλανθρωπική προσπάθεια του Συλλόγου Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Προβλήματα Όρασης, «η Αμυμώνη», ο οποίος βρίσκεται στην προσπάθεια ανέγερσης ενός κέντρου για τυφλά και πολυανάπηρα παιδιά.


Το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε την παρουσία στην εκδήλωση γαλλόφωνων ποδοσφαιριστών και ο Ηρακλής δήλωσε συμμετοχή διά του Σερζ Ντιέ, ο οποίος θα παραβρεθεί μετά χαράς και συγκίνησης, μιας και – ως γνωστόν – τυγχάνει και προσωπικώς εκφραστής αναλόγων φιλανθρωπικών προσπαθειών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:30, σε αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top