Οι απαντήσεις του Λάζαρου

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σχολίασε τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο του Ηρακλή, ενώ εξήγησε …

Διάφορα

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σχολίασε τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο του Ηρακλή, ενώ εξήγησε τους λόγους που συμφώνησε με τον Δικέφαλο.


«Οι ανακοινώσεις έγιναν είναι από κάποιους ανθρώπους που θέλουν να διαφημιστούν και δεν θέλω να μιλήσω επ’ αυτού. Στην προσπάθειά τους να αυτοδιαφημιστούν, ξεπέρασαν όρια και κυρίως ξέχασαν τι σημαίνει σεβασμός προς κάποια πράγματα», είπε.


Για τη μεταγραφή. «Αποτελεί μεγάλη χαρά για μένα. Τις τελευταίες 15 ημέρες έκανα προπονήσεις σε εντατικό ρυθμό, είδα τη φιλοσοφία της ομάδας και γνωρίζοντας ασφαλώς τον Σούλη Μαρκόπουλο, που του αρέσει να παίζει με ψηλά σχήματα, διαπίστωσα ότι μου ταιριάζει πολύ η φιλοσοφία της ομάδας. Θέλω να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα και να φτάσω εκεί που ήμουν. Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ στο τελείωμα της καριέρας μου, αλλά στη καλύτερη φάση της καριέρας μου. Είμαι 29 ετών, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου κι ελπίζω να έχουμε καλό ξεκίνημα».


Για το γεγονός ότι δεν πήρε τελικά σε ομάδα της Ευρωλίγκα, όπως έλεγε ο ατζέντης του. «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Ευρωλίγκα. Το επίπεδο του, το όνομα. Είναι ομάδα που κανονικά ανήκει στην υψηλή Ευρωλίγκα. Ήταν πολλοί οι λόγοι που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Μένω στη Θεσσαλονίκη, τα δύο παιδιά πάνε στο σχολείο, αλλά ο βασικός λόγος ήταν το αγωνιστικό κομμάτι. Ήθελα να πάω σε ομάδα θα με θέλει πάρα πολύ και ο ΠΑΟΚ έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον πριν ακόμη ξεκινήσουμε συζητήσεις, από τη πρώτη προπόνηση. Μπήκα στην ομάδα για να βοηθήσω στη προπόνηση και ξαφνικά έπαιζα σε όλη τη προπόνηση, ενώ βοηθοί κάθισαν να με βοηθήσουν. Ο δε γυμναστής επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα με βάρη. Ασχολήθηκαν μαζί μου σαν να ήμουν στην ομάδα και όταν μπήκε το ενδεχόμενο, έδωσαν και τη ψυχή τους για να έρθω στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, το στυλ που παίζει ο ΠΑΟΚ με δύο ψηλούς μου ταιριάζει μου».


Για την κίνηση που έκανε να δώσει τα λεφτά του συμβολαίου του σε ίδρυμα, είπε. «Ήταν απλώς μια ανθρώπινη σχέση, μέσα από την καρδιά μου».

Σχετικά Άρθρα

ΕΣΑΚΕ: Το πρόγραμμα μέχρι την 5η αγωνιστική, με τεράστιο “αστερίσκο”

Μπάσκετ

Back to Top