Και στη Σμύρνη χτυπάει η καρδιά του Ηρακλή

Ο κύριος που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία μαζί με τον γιο του, ονομάζεται Κώστας Κεχαγιάς και είναι σίγουρα ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς του …

Ροπαλιές


Ο κύριος που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία μαζί με τον γιο του, ονομάζεται Κώστας Κεχαγιάς και είναι σίγουρα ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς του Ηρακλή.Και μόνο το γεγονός ότι κάθε δεκαπέντε ημέρες “καταπίνει” κοντά στα δύο χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Πάμε παρέα να ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας του κ. Κεχαγιά.


Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Είναι Θεσσαλονικιός, 45 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι αντισμήναρχος στην πολεμική αεροπορία. Από το 2008 υπηρετεί στο Combined Control Air Izmir, που είναι το ΝΑΤΟικό Αεροπορικό Στρατηγείο Νοτίου Ευρώπης το οποίο εδρεύει στη Σμύρνη της Τουρκίας.


Όσο υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε χάσει αγώνα του Ηρακλή. Πάντα στη θύρα 13, παρέα με τον γιο του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό συμβαίνει και τώρα, που κατοικεί εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.


Φροντίζει να συνδυάζει τις επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη για να δει τη γυναίκα και τα δυο του παιδιά (ζουν στη Θεσσαλονίκη), με τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας που υποστηρίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό του.


Ούτε φέτος έχει χάσει παιχνίδι, ενώ εξασφάλισε άδεια μίας εβδομάδας για να παρακολουθήσει τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, με Ατρόμητο και Εργοτέλη.


Η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top