Επίθεση του ΤΑΚ Ηρακλής σε Λάζαρο και Φιλιούδη

Με αφορμή την απόφαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, η διοίκηση του ΤΑΚ Ηρακλής έκρινε σκόπιμο να τοποθετηθεί δημόσια για …

Ηρακλής


Με αφορμή την απόφαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, η διοίκηση του ΤΑΚ Ηρακλής έκρινε σκόπιμο να τοποθετηθεί δημόσια για όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως θα διαπιστώσετε, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της BLUEARENA, όσον αφορά την απάντηση που έδωσε ο ατζέντης του διεθνή σέντερ στους ανθρώπους της ομάδας, όταν τον ενημέρωσαν για το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν για να επαναφέρουν τον Παπαδόπουλο στο Ιβανώφειο.


Η ανακοίνωση


“Με έκπληξη σήμερα ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έκλεισε στην ομάδα του ΠΑΟΚ.


Ως διοίκηση του ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ κρίναμε σκόπιμο ( απ΄ τη στιγμή που ο Λ. Παπαδόπουλος είναι ελεύθερος και γνωρίζουμε ότι ήθελε να παίξει για να μην χάσει τη φόρμα του ), να του κάνουμε μια πρόταση να έρθει στην ομάδα που αγάπησε, και λέει ότι αγαπάει, και αναδείχθηκε, και μάλιστα προσπαθώντας από μεριά μας να δώσουμε ένα υψηλό χρηματικό ποσό.


Από τον κ.Παπαδόπουλο μέσω του μάνατζερ του εισπράξαμε ότι αφενός το τίμημα είναι ”υποτιμητικό” και αφετέρου ότι ο παίκτης θα παίξει μόνο σε ομάδα που αγωνίζεται στην Euroleague ή στο εξωτερικό.


Επειδή το φιλότιμο και ο Ηρακληδισμός περισσεύει σε κάποιους, μετά από τα σημερινά νέα ευχόμαστε στον μάνατζερ του κ.Παπαδόπουλου αλλά και στον ίδιο να έχει καλή πορεία με την νέα ομάδα του στην Euroleague!!!!!


Ως διοίκηση ζητάμε συγνώμη από τους χιλιάδες οπαδούς του Ηρακλή που τους κάναμε να ζήσουν ένα όνειρο, αλλά τους υποσχόμαστε ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα πάμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει και θα κάνουμε ένα σωματείο που πολλοί θα ζηλέψουν και θα θέλουν να έρθουν σε αυτό.


Τέλος, ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας μας που με το σθένος και την αγωνιστικότητα που διαθέτουν, κατάφεραν μέχρι στιγμής να έχουν τον Ηρακλή αήττητο και να διεκδικεί μάλιστα και το κύπελλο Ελλάδος”.


 

Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top