Εντυπωσιασμένες με τον κόσμο

Η εντυπωσιακή –για τα δεδομένα ενός αγώνα μπάσκετ της Α2 γυναικών- παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να αποτελεί …

Ηρακλής

Η εντυπωσιακή –για τα δεδομένα ενός αγώνα μπάσκετ της Α2 γυναικών- παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των στελεχών του κυανόλευκου τμήματος.

Λίγο η έλλειψη αγωνιστικής δράσης στο ανδρικό τμήμα, λίγο ο αγώνας που ακολουθούσε της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και φυσικά το όνομα του αντιπάλου, οδήγησε πολύ κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής στο Ιβανώφειο.


Τα παιδιά της Αυτόνομης Θύρας 10, δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και λίγο έλειψε να γυρίσουν με τις ιαχές τους το παιχνίδι. «Για πρώτη φορά έζησα κάτι τέτοιο. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή και ειδικά την Αυτόνομη Θύρα 10», ανέφερε η Εύη Κατωπόδη στην BLUEARENA, ενώ η προπονήτρια της ομάδας, Ζωή Γιαννουζάκου, ευχήθηκε ανάλογη εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια. «Αυτά τα παιδιά έκαναν τα πάντα για να μας οδηγήσουν στη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Μακάρι κάτι ανάλογο να συμβεί και στα επόμενα παιχνίδια και να είναι βέβαιοι ότι θα τους δώσουμε χαρές».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top