“Το βραβείο το κέρδισε η ομάδα”

Ο Αποστόλης Βέλλιος πήρε (17/11) το βραβείο για τον MVP της 10ης αγωνιστικής. Η βράβευση έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα και το βραβείο …

Ηρακλής

Ο Αποστόλης Βέλλιος πήρε (17/11) το βραβείο για τον MVP της 10ης αγωνιστικής. Η βράβευση έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα και το βραβείο στον 17χρονο επιθετικό που είχε σκοράρει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το έδωσε ο γενικός αρχηγός, Μανόλης Τουμπόγλου. Ο Βέλλιος είπε μεταξύ άλλων, ότι… «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με ψήφισαν. Το βραβείο δεν το κέρδισα εγώ αλλά το κέρδισε η ομάδα για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου αλλά και στη δεύτερη οικογένειά μου, τον Ηρακλή».

Στον Βέλλιο έγινε ερώτηση για το τι του είπανε οι συμπαίκτες του και αν οι πιο μεγάλοι σε ηλικία τον συμβουλεύουν. «Οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν συγχαρητήρια και μου είπανε να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και με κατεβασμένο το κεφάλι. Κρατώ τις συμβουλές του. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά». Του έγινε ερώτηση για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Ατρόμητο. «Εχουμε δουλέψει. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και με μυαλό για τη νίκη».  


Ο Μανόλης Τουμπόγλου από την πλευρά του, είπε μεταξύ άλλων, ότι… «έχω την τύχη να βραβεύσω τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Είναι ένα νέο παιδί, είναι μεγάλη η χαρά μου. Ο Ηρακλής δίνει βάση και σημασία ώστε να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες εδώ, σήμερα. Ελπίζουμε αυτό το παιδί να μας δώσει τη δυνατότητα να του κάνουμε κι άλλες βραβεύσεις και να μας δώσει ανάλογη χαρά και στη συνέχεια είτε με τις εμφανίσεις, είτε με τα πολύτιμά του γκολ». Ο Τουμπόγλου από το παιχνίδι αυτό θα κάθεται και στον πάγκο. Στο «Γ.Καραϊσκάκης» ήταν στο γήπεδο αλλά όχι στον πάγκο. «Ηθελα να μπω στο κλίμα για να πάρω μια πρώτη γεύση. Μετά, στα «πηγαδάκια», λέγαμε ότι έφερα γούρι».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top