Στη… φωλιά των αετών

«Κονέ» με την κορυφαία πορτογαλική ομάδα επιχειρεί ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, μέσω των επαφών του Ηλία Πουρσανίδη με την Μπενφίκα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κυανολεύκων», που …

Ηρακλής

«Κονέ» με την κορυφαία πορτογαλική ομάδα επιχειρεί ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, μέσω των επαφών του Ηλία Πουρσανίδη με την Μπενφίκα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κυανολεύκων», που βρίσκεται μαζί με το Νίκο Νεντίδη στην Ιβηρική, με αντικείμενο το μεταγραφικό σκάουτινγκ, έχει σήμερα (17/11) προγραμματισμένη συνάντηση με σημαίνοντα στελέχη του τεχνικού επιτελείου των «αετών της Λισαβόνας».

Στις προθέσεις του επίσημου «Γηραιού» είναι να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον μεγάλο πορτογαλικό σύλλογο για ευρύτερη συνεργασία, η οποία μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Μια συνεργασία, η οποία – βεβαίως – και θα περιέχει μεταγραφικό ενδιαφέρον σε επίπεδο ενίσχυσης των «κυανολεύκων», μιας και είναι δεδομένο ότι η Μπενφίκα έχει στο ρόστερ της εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας της, λόγω πληθώρας αγωνιστικού δυναμικού, είτε αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες της Πορτογαλίας ή του εξωτερικού, προκειμένου να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν, αποκτώντας αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες.


Ο Ηρακλής κάθε άλλο παρά θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να αποκτήσει  (έστω και υπό την μορφή δανεισμού, αρχικά) κάποιον παίκτη ή παίκτες από τους «αετούς», εφόσον αυτός ή αυτοί εντάσσονται στα μεταγραφικά πλάνα και στις ανάγκες ενίσχυσης της «γαλάζιας» τεχνικής ηγεσίας. Μέσα από τις επαφές αυτές αναμένουμε εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να έχουν την μορφή μεταγραφικών νέων για την περίοδο του Ιανουαρίου, αν όλα δρομολογηθούν όπως τα έχουν προγραμματίσει οι ιθύνοντες του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top