«Σφύριζε» με σπασμένο χέρι πέντε σετ

Η διαιτητής Μαρίνα Ακουρσιώτη, του αγώνα Β’ Θεσσαλονίκης, Ελλάνιος Ζευς-Ακαδημίες Πανοράματος, που γινόταν στο «Αλεξάνδρειο», είχε ένα περίεργο, αλλά, ταυτόχρονα και σπάνιο ατύχημα, όταν ένας …

Διάφορα

Η διαιτητής Μαρίνα Ακουρσιώτη, του αγώνα Β’ Θεσσαλονίκης, Ελλάνιος Ζευς-Ακαδημίες Πανοράματος, που γινόταν στο «Αλεξάνδρειο», είχε ένα περίεργο, αλλά, ταυτόχρονα και σπάνιο ατύχημα, όταν ένας παίκτης έπεσε με δύναμη πάνω στη σκάλα διαιτητή και κυριολεκτικά την «γκρέμισε».

Η πτώση δεν ήταν ανώδυνη, καθώς η Ακουρσιώτη έπαθε κάταγμα στο αριστερό χέρι της, αλλά η θέλησή της ήταν τέτοια, ώστε δεν διέκοψε το παιχνίδι, αλλά το συνέχισε και το ολοκλήρωσε.

Η Κύπρια διαιτητής υπέστη το ατύχημα στο 12-5 του πρώτου σετ, ωστόσο συνέχισε να διευθύνει τον αγώνα για άλλες δύο ώρες, περίπου, αφού το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Ακουρσιώτη πήγε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό χέρι της και τοποθετήθηκε νάρθηκας, ο οποίος θα αφαιρεθεί μετά από ένα μήνα.

«Στην κα. Ακουρσιώτη αξίζει ένα τεράστιο μπράβο για όλη τη συμπεριφορά της», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας και προσέθεσε: «Άντεξε του πόνους και τελείωσε το παιχνίδι. Έδωσε ένα μεγάλο παράδειγμα θέλησης».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top