Εφραιμίδης ως το 2013

Την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή ως το 2013 υπέγραψε σήμερα (16/11) ο Νικήτας Εφραιμίδης. Ο νεαρός ακραίος που προέρχεται …

Ηρακλής

Την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή ως το 2013 υπέγραψε σήμερα (16/11) ο Νικήτας Εφραιμίδης. Ο νεαρός ακραίος που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχει ικανοποιήσει τους κυανόλευκους οι οποίοι έσπευσαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Ηρακλής:
«Το ΤΑΠ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας  με τον αθλητή της ομάδας, Νικήτα Εφραιμίδη μέχρι και το 2013. Ο νεαρός ακραίος που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του και στην ανδρική ομάδα, υπέγραψε τη Δευτέρα 16/11 παρουσία του προέδρου του ΤΑΠ Ηρακλής Γιώργου Μανωλόπουλου και του αντιπροέδρου του ΤΑΠ Ηρακλής Γιώργου Παπαβασιλείου την επέκταση του συμβολαίου του.

Φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη ο νεαρός ακραίος του Ηρακλή Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: «Η διοίκηση του Ηρακλή σε συνεννόηση πάντα με τους προπονητές της ομάδας, αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2013. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους, έτσι ώστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί όχι μόνο για το 2013 αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια».

Παράλληλα ο διεθνής ακραίος με την Εθνική Εφήβων αναφερόμενος στην πρώτη του εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τη φετινή μου εμπειρία στην Α1. Για να αγωνίζεσαι στη μεγάλη κατηγορία πρέπει να διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα. Πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι στον Ηρακλή την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Πρωταρχικός μου στόχος θα είναι κάθε μέρα που θα περνάει να μαθαίνω κάτι για να γίνομαι ολοένα και καλύτερος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top