Επστάιν: “Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας”

Ο Ντένις Επστάιν σε συνέντευξη που έδωσε στο www.sportaction.gr στάθηκε στο τι καινούριο προσπαθεί να φέρει στην ομάδα ο Σάββας Κωφίδης. Ο 23χρονος Γερμανός επιθετικός ρωτήθηκε …

Ηρακλής

Ο Ντένις Επστάιν σε συνέντευξη που έδωσε στο www.sportaction.gr στάθηκε στο τι καινούριο προσπαθεί να φέρει στην ομάδα ο Σάββας Κωφίδης. Ο 23χρονος Γερμανός επιθετικός ρωτήθηκε ανάμεσα στα άλλα για το αν θέλει να συνεχίσει να παίζει στον Ηρακλή (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011) ενώ του ζητήθηκε να συγκρίνει και τον Προτάσοφ με τον Κωφίδη. Αναλυτικά η συνέντευξη του παίκτη του Ηρακλή έχει ως εξής:

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Σάββα Κωφίδη και του Όλεγκ Προτάσοφ; «Κάθε προπονητής έχει διαφορετική άποψη για το ποδόσφαιρο. Κάποιοι προπονητές μιλούν στους ποδοσφαιριστές και κάποιοι όχι. Επίσης, όλοι οι προπονητές έχουν διαφορετική προσωπικότητα. Τώρα έχουμε ένα στόχο με τον νέο προπονητή και αυτός είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δυο προπονητών».


Στην εφετινή σεζόν σκοράρεις και είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας σου. Πιστεύεις πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση; «Νομίζω πως είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Δεν επαναπαύομαι στα καλά παιχνίδια που έχω κάνει και χρειάζεται να συνεχίσουμε σαν ομάδα τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε αποτελέσματα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».


Ποιες είναι οι διαφορές του περσινού από τον εφετινό Ηρακλή; «Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και μεγαλύτερο ρόστερ. Ξεκινήσαμε καλά την εφετινή χρονιά, πριν κάνουμε «κοιλιά». Ο νέος προπονητής μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας μίλησε και μας είπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Πιστεύω πως δείξαμε στα δυο τελευταία παιχνίδια, πως έχουμε αλλάξει το αγωνιστικό μας στιλ και διαθέτουμε ποιότητα».


Θα ήθελες να παραμείνει και άλλα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ηρακλή; «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ηρακλή. Δεν είναι στο χέρι μου να πω κάτι για το αν θα μείνω. Αν ο σύλλογος θέλει να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, τότε είμαι έτοιμος να συζητήσω. Θέλω να μείνω στον Ηρακλή γιατί μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με την καριέρα μου στην ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top