Ατρόμητος: Δηλώσεις Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης, προπονητής του Ατρομήτου με τον οποίον παίζει τώρα ο Ηρακλής, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου. «Έχουμε δουλέψει όλο αυτό …

Διάφορα

Ο Γιώργος Δώνης, προπονητής του Ατρομήτου με τον οποίον παίζει τώρα ο Ηρακλής, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου. «Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα περισσότερο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης για να διατηρήσουμε κάποια πράγματα αλλά και στην τακτική για να κάνουμε μερικές διορθώσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο στη φυσική κατάσταση και στη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, είπε: “Κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός και ειδικά με ομάδες που είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Βλέπουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι αμφίβολα αλλά είναι σημαντικό για εμάς να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα θεωρώ ότι η ομάδα αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο αλλά σαν πρώτιστο στόχο πρέπει πλέον να έχουμε το αποτέλεσμα».

Εκανε αναφορά και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: «Από την αρχή της περιόδου μέχρι σήμερα δεν έχουμε διαφοροποιήσει τις απόψεις μας για το πώς πρέπει να κινηθούμε και πιστεύω ότι πρέπει αυτό να το κάνουμε από τώρα και όχι την τελευταία στιγμή».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top