Πανταλέων: «Στις λεπτομέρειες το ντέρμπι με Ηρακλή»

Αμέσως μετά τη σημερινή (15/11) νίκη του Παναθηναϊκού επί του Φοίνικα Σύρου, ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για το επόμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή στη Μίκρα …

Διάφορα

Αμέσως μετά τη σημερινή (15/11) νίκη του Παναθηναϊκού επί του Φοίνικα Σύρου, ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για το επόμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή στη Μίκρα τη Δευτέρα (23/11). 

 «Ο Ηρακλής ήταν πιο έτοιμος, έκανε καλύτερη προετοιμασία, έδωσε περισσότερα φιλικά και αυτό ήταν φυσιολογικό να φανεί από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν περιμένω να πέσει ο Ηρακλής, περιμένω να ανεβάσουμε και εμείς και ο Ολυμπιακός την απόδοσή μας και το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά ο κεντρικός των πρασίνων για να συμπληρώσει:

«Εμείς θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι, που ειδικά στην έδρα του Ηρακλή, είναι αρκετά δύσκολο. Έτσι όπως έχει γίνει, πλέον το βόλεϊ μπορεί να μείνεις πίσω μερικούς πόντους και να μην μπορείς να φτάσεις τον αντίπαλο. Έχουμε περιθώρια ακόμα για να βελτιωθούμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Από την πλευρά του ο Γκιγιόμ Σαμικά ανέφερε: «Η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και αν μπορώ να βοηθήσω, τότε θα παίξω με τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top