Κακή παρένθεση, πρώτη ήττα

Μόνο στο τρίτο σετ έδειξε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω κόντρα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχασε με …

Ηρακλής

Μόνο στο τρίτο σετ έδειξε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω κόντρα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχασε με 1-3 σετ (12-25, 17-25, 25-23, 15-25). Οι κυανόλευκες γνώρισαν στο Κατσάνειο την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, μετά από μία κακή εμφάνιση και με πολλά λάθη στην υποδοχή.


Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ οι παίκτριες του Θανάση Στράντζαλη αντέδρασαν στο 0-3 των φιλοξενούμενων και ισοφάρισαν, όμως από κει και πέρα τα λάθη κυρίως στην υποδοχή στοίχησαν. Έτσι ήρθε εύκολα για τον Ολυμπιακό το 12-25, ενώ ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου σετ.


Στο τρίτο σετ ο Ηρακλής ήταν μία… άλλη ομάδα με την παρουσία των οπαδών του, οι οποίοι έκαναν την εμφάνιση τους  αφού είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στο Ιβανώφειο.


Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν εντυπωσιακή και βοήθησαν ουσιαστικά τις κυανόλευκες να ανεβάσουν την απόδοση τους. Σε ένα συγκλονιστικό λοιπόν σετ, ο Γηραιός έφτασε στο 25-23 και πίστεψε στην ανατροπή.


Τα λάθη όμως συνεχίστηκαν από το ξεκίνημα του τέταρτου σετ, με τον Ολυμπιακό να μη δυσκολεύεται να φτάσει στο 15-25 και τη νίκη με 1-3 σετ.


Ηρακλής: Τοτσίδου 7, Κυριακίδου 10, Μπάρνακ 16, Λιουλένοβα 11, Ράονιτς 3, Γιακούμπ 8, Αναγνώστου λ 52% (39% άριστες), Κελεσίδου, Μπερμπέρογλου, Κωνσταντινίδου, Λεωνιδάκη.
Ολυμπιακός: Μουλστένοβα 1, Μαρκοπούλου 7, Χαντάβα 13, Νικολαίδου 12, Κόλεβα 18, Τένεβα 15, Βλάχου λ 69% (46% άριστες), Παπαδάκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top