“Μπαίνει” ο Μπόσνιακ

Δυνατό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα (14/11) στην Μίκρα για τους παίκτες του Ηρακλή, με την τεχνική ηγεσία να επιμένει στην προσπάθεια αφομοίωσης από την ομάδα της …

Ηρακλής

Δυνατό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα (14/11) στην Μίκρα για τους παίκτες του Ηρακλή, με την τεχνική ηγεσία να επιμένει στην προσπάθεια αφομοίωσης από την ομάδα της αγωνιστικής στρατηγικής.

Ο Μπόσνιακ από την αρχή της εβδομάδας, που μας έρχεται, θα περάσει σε πλήρες πρόγραμμα, μιας και αποθεραπεύθηκε και για προληπτικόύς λόγους μόνο συνεχίζει το εντατικό ατομικό πρόγραμμα και περνά σε τμήματα της ομαδικής προπόνησης.

Ο Γιάκομπ εξακολουθεί με γυμναστήριο και ατομική προπόνηση, ο Λέκι με ενδυνάμωση γυμναστηρίου και τρέξιμο, ενώ ο Ντάλα Μπόνα υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία.

Ο Ηλιάδης συνέχισε με φυσιοθεραπεία και είναι αμφίβολος για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, σε αντίθεση με τον Παπαζαχαρία, ο οποίος είναι πολύ καλύτερα και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία, ενώ άρχισε ατομική προπόνηση και από την ετρχόμενη εβδομάδα θα επανέλθει.

Απόντες οι διεθνείς Ιωαννίδης και Γιάντσης.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ρεπό αύριο, Κυριακή 15/11, ενώ επανέρχεται στις προπονήσεις την Δευτέρα 16/11, με πρωινό πρόγραμμα (10:00).

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top