Μηδενίστηκαν οι ομάδες

Ο κομισάριος του αγώνα του Ιβανωφείου, Κώστσας Τσούλης, ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν, βάση του κανονισμού. Στο φύλλο αγώνα, αναγράφθηκε πως: “Οι ομάδες εμφανίστηκαν …

Ηρακλής

Ο κομισάριος του αγώνα του Ιβανωφείου, Κώστσας Τσούλης, ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν, βάση του κανονισμού. Στο φύλλο αγώνα, αναγράφθηκε πως: “Οι ομάδες εμφανίστηκαν στο γήπεδο, καταγράφθηκαν τα δελτία των αθλητών. Περιμέναμε 15 λεπτά, αλλά οι παίκτες δεν μπήκαν στο γήπεδο”

Οπως αναμενόταν, Ηρακλής και Νήαρ Ήστ έφτασαν κανονικά στο Ιβανώφειο, αλλά οι παίκτες φορούν πολιτικά και συνομιλούν εντός του παρκέ.

Στο γήπεδο βρίσκονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Καλαϊτζίδης, Ταπούτος, Τσιάρας, Καλλές, Αράπης, Γιαννακίδης, Καυκής, από τον Άρη οι Μπάρλος, Χατζηβρέττας, Μπετς, Αργυρόπουλος, Ντικούδης, Μούρτος, Χρυσικόπουλος, Σκορδίλης τα μέλη του ΠΣΑΚ Αποστολίδης, Παπαϊωακείμ, Σπανός, Παυλίδης. Παράλληλα, έφτασαν και οι διαιτητές του αγώνα.

Στους παίκτες Ηρακλή και Νήαρ Ήστ δόθηκαν τα μπλουζάκια του ΠΣΑΚ και οι ομάδες βρίσκονται στο παρκέ. “Διεκδικούμε τα αυτονόητα… Ασφάλιση, εγγυήσεις των μισθών, αναγνώριση του επαγγέλματος”, γράφουν τα μπλουζάκια που φορούν οι αθλητές.

Οι προπονητές δήλωσαν τις αρχικές πεντάδες… αλλά παιχνίδι δε θα γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top